Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dunaharaszti

#144200141

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda

450 millió Ft

Dunaharaszti
Alapterület:
1 000 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3 500 m2
Kiváló
Padlófűtés
Vegyes
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

ELADÓ!

Dunaharaszti Fő utcáján eladó egy jól bevezetett 180 fő befogadására alkalmas, jelenleg luxus étteremként, rendezvényközpontként üzemelő épületkomlexum.

Ár: 450.000.000 Ft

Szakmai és pénzügyi befektetők számára rendkívül értékes és izgalmas befektetési lehetőség ez a Dunaharaszti szivében, közvetlenül a Fő úton található, jól bevezetett, jelenleg is működő, 1000 nm-es luxus rendezvényközpont és étterem komplexum, saját parkolóval.

A telek 3500 nm-es.

A rendezvényközpont épületegyüttes a jelenlegi funkcióján kívül sok egyéb célra is felhasználható, pl. presztizs cég központ, bankfiók, vagy privát klinika. Az épületegyüttes magas szakmai és esztétikai színvonalat testesít meg. A professzionális konyhatechnológia, a szociális és kiszolgálóhelyiségek, a luxus szinvonalú vendégterek az alkalmazott anyagokkal és dizájnnal, a belsőépítészeti megoldásokkal, fény és hangtechnikai szolgáltatásokkal együttesen garantálják a minden igényt kielégítő vendégkomfortot. A vendégek parkolása a rendezvényközpont előtti díszburkolattal ellátott kapuval védett, belső udvaron megoldott, akár 20 gépkocsi számára.

 

Dunaharaszti település Budapesttől 3km -re található, a településen és közvetlen közelében számos nagy cég központja és telepe található, mely cégek a rendezvényeiket, partner találkozóikat,  rendszeresen itt tartják.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése